Pokermiljonair die foto van Limburger gebruikte is bekend

© Archieffoto
Voor Tim Hendriks uit Reuver is een raadsel opgelost. Een tot voor kort onbekende online pokerspeler gebruikte een foto van Hendriks en won online één miljoen dollar.
Inmiddels is duidelijk waarom de kersverse pokermiljonair, die schuil gaat onder de naam Daenarys T, de foto van Hendriks heeft gebruikt.

Grappig

"Ik vond het gewoon grappig om die foto te gebruiken", zegt Daenarys T in gesprek met Pokernews.com. "Ik ken hem niet echt, maar ik vond het wel grappig. Het is gewoon een grappige foto." De geluksvogel blijkt een 24-jarige Amsterdammer te zijn. Hij wil zijn échte naam niet prijsgeven. Wel zegt Daenarys T tegen de pokernieuwssite dat hij de foto van de Reuvernaar gaat verwijderen. "Ik ga hem nu weer veranderen, hij heeft aandacht genoeg gekregen."

Miljoen

Hendriks, die inmiddels in Heerlen woont, keek dinsdagochtend raar op. Het regende felicitaties op zijn telefoon. Iedereen dacht dat hij de gelukkige winnaar was van het miljoenenbedrag.
Online pokerspeler Daenarys T gebruikt de foto van Tim Hendriks uit Reuver. © Facebook/Tim Hendriks

Cool

Fervent pokerspeler Hendriks heeft nog steeds geen idee wie de Amsterdammer is. "Ik ken daar amper mensen", zegt hij tegen 1Limburg. Hij kan er wel nog altijd om lachen. "Ik vind het nog steeds cool."