Mishandelde man maakte online afspraak met meisje (12)

© Foto ter illustratie: iStock
De man die vorige week donderdag op de A73 is mishandeld, had via social media een afspraakje gemaakt met een twaalfjarig meisje uit Roermond. Dat bevestigt de politie.
De man, van wie de politie de persoonsgegevens niet wil prijsgeven, wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij wordt verdacht van ontucht, dan wel poging tot ontucht.
Voor de politie is nog niet duidelijk wat er precies is voorgevallen tussen de man en het meisje. Dat wordt nog onderzocht.

Achtervolging

Bekenden van het meisje kregen de man vorige week donderdag in de smiezen en achtervolgden hem. Ze reden vanuit de wijk Donderberg achter de man aan en reden hem aan het einde van de oprit naar de A73 bij Roermond met meerdere auto’s klem. Hij werd door diverse mensen mishandeld. De politie werd opgeroepen en reed met een aantal wagens naar de snelweg, waar ze ingreep.

Opgepakt

De mishandelde man werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten kregen van de groep te horen dat de man zich aan het meisje zou hebben vergrepen. Daarop werd het slachtoffer van de mishandeling opgepakt. Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zit vast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!