1Lunch: Geen regenpak nodig met carnaval

© L1
* Zoektocht naar vermiste man loopt op niets uit * Lek van stoma's mogelijk gedicht* Privédetective: 'Moordonderzoek naar dood Ivana Smit'
Zoektocht naar vermiste man loopt op niets uit
Een zoektocht naar een vermiste man in Oostrum heeft tot nu toe niets opgeleverd. Even na 21:00 uur zondagavond werd een Burgernetbericht verstuurd om uit te kijken naar de 23-jarige man. Hij ging gekleed in een beige jas, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Lees hier meer.

Valkenburg wil vertrouwen in Broekhem-Noord herstellen

De gemeente Valkenburg heeft een plan om het vertrouwen tussen de buurt Broekhem-Noord, jongeren en de gemeente zelf te herstellen. Zo wil de gemeente probleemgedrag voortaan sneller signaleren, maatregelen nemen om zulk gedrag te voorkomen en meer samenwerken tussen de verschillende instanties. Lees hier meer.
© Istock

Lek van stoma's mogelijk gedicht

Het kan zomaar zijn dat in de toekomst stomapatiënten geen last meer hebben van lekkende stoma's. Een stomapatiënt uit Lottum denkt met de stomaband de oplossing te hebben gevonden. Het Viecuri-ziekenhuis in Venlo gaat de uitvinding testen. Lees hier meer.
© Istock/Instagram

Privédetective: 'Moordonderzoek naar dood Ivana Smit'

Mark Williams-Thomas vindt dat de dood van de 18-jarige Ivana Smit uit Sittard behandeld moet worden als een moordonderzoek. De privédetective, die namens de familie onderzoek doet in Maleisië, zegt op basis van bewijzen en informatie uit de lijkschouwing ervan uit te gaan dat haar dood geen ongeluk was. Lees hier meer.
Koud maar droog met carnaval
Carnavalsvierders kunnen aankomend weekend het beste een dik pak aantrekken. Een regenpak is dan weer niet nodig. MeteoLimburg verwacht namelijk dat het overwegend droog blijft, maar wel fris. Met zo'n vijf graden kun je het beste jezelf dus warm hossen. Lees hier meer.