Munckhof gaat Nederlandse handelsmissies organiseren

© Munckhof
Munckhof Reizen gaat Nederlandse handelsmissies organiseren.
Het bedrijf met hoofdkantoor in Horst won de aanbesteding van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dat is een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Autohuur

De Nederlandse overheid organiseert elk jaar een twintigtal handelsmissies. Munckhof wordt verantwoordelijk voor het regelen van vliegtickets, hotelkamers, autohuur, visa en andere zaken voor de deelnemers.

Prestige

Volgens directeur Tom Roefs gaat het om een prestigieuze opdracht: "Naast de officiële delegaties van ministers en ambtenaren, sluiten ook veel directie- en bestuursleden van bedrijven aan bij deze missies."

Floriade

De reizen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde afdeling van Munckhof in Venlo. Die afdeling regelt meerdaagse groepsreizen in binnen- en buitenland en gaat dat nu ook doen voor de Nederlandse overheid. "Dit team is ontstaan rondom de Floriade 2012 in Venlo en heeft zich vanaf dat moment enorm gespecialiseerd in deze tak van sport", aldus directeur Roefs.
Munckhof is in heel Nederland actief en richt zich op taxivervoer en grootschalig groepsvervoer met touringcars. Ook organiseert het reizen voor groepen en bedrijven. Bij het bedrijf werken zo’n 1500 mensen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!