Organisatie Beppie Kraft: buikpijn door bierprobleem

De organisatie van het jubileumconcert van Beppie Kraft houdt vanwege problemen met de drankvoorziening een wrange smaak over aan het evenement.
Er ontstonden zaterdag grote rijen bij de bar, tot afgrijzen van organisator en zoon Rob Knubben.

Valse start
De problemen tijdens het eerste grote concert van Beppie Kraft, afgelopen zaterdag op het Vrijthof, waren een valse start van een mooi evenement. Dat zegt organisator en zoon Rob Knubben op L1 Radio.

Buffet
Aan één kant van het buffet stond maar half zoveel personeel als was afgesproken. Waarom de mensen niet kwamen opdagen, weet Knubben nog niet.

Buikpijn
"We zijn zaterdag druk geweest met het regelen van mensen, zodat mensen toch nog snel hun drankje konden krijgen", vertelt Knubben. "Geloof me maar dat ik daar buikpijn van heb gehad. Ik snap ook wel waarom mensen boos waren, want op een gegeven moment was het chaos bij beide buffetten."

Probleemloos
Het concert zondag verliep zonder problemen. Vanwege de warmte waren er extra watertappunten op het Vrijthof.
Het was het laatste grote concert van Beppie Kraft, die haar zestigjarig jubileum als zangeres en haar gouden bruiloft met man Pierre vierde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!