1Lunch: Auto uitgebrand, maar lunchpakket gered

© SK-Media
* Lichaam overleden model Ivana vrijgegeven* Camiel Eurlings moet te biecht over mishandeling* Geen vervolging voor uitspraak 'boevenblad' van burgemeester
Camiel Eurlings moet te biecht over mishandeling
NOC*NSF wil dat Camiel Eurlings een verklaring geeft over de mishandeling van zijn ex-vriendin. Dat heeft hij namelijk niet eerder gedaan en de sportkoepel worstelt daarmee. Dat Eurlings daar niet open over is, straalt slecht af op het NOC*NSF, vinden de bestuursleden. Lees meer.

Lichaam overleden model Ivana vrijgegeven

Het lichaam van het overleden Limburgs fotomodel Ivana Smit is door de Maleisische politie vrijgegeven. Dat gebeurde vrij onverwacht. Volgens de advocaat van de familie zijn de nabestaanden opgelucht. Wanneer het model wordt teruggevlogen naar Nederland, is nog niet bekend. Lees meer.
© Istock/Instagram
Geen vervolging voor uitspraak 'boevenblad' van burgemeester
Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren hoeft zich niet voor de rechter te verantwoorden voor zijn uitspraken over projectontwikkelaar Gelasius, die hij in een woede-uitbarsting op social media 'criminelen' noemde. Twee betrokkenen deden daarop aangifte van smaad, laster en belediging. Lees meer.
Crisis in Bergen compleet: geen wethouders meer
De bestuurscrisis in Bergen is compleet. Ook de laatste nog zittende wethouder Antoon Splinter (CDA) is vertrokken. En dus zit Bergen zonder college. Vorige week vertrok wethouder Lia Roefs al, nadat de gemeenteraad een motie van wantrouwen tegen haar had aangenomen. Lees meer.
© borden.plaatsengids.nl
Lunch gered uit brandende auto
Je stapt uit een brandende auto en wat neem je mee? Je lunchpakket. Dat was de eerste gedachten van een automobilist uit Well. Vervelend is wel dat zijn Volkswagen inclusief kinderzitje volledig in vlammen opging. Lees meer.