Foutje: Limburgse kinderen bezorgd in Brabant

© Agnes Jonkers
Een canvas met daarop de foto's van twee Limburgse kinderen is per ongeluk bezorgd bij een vrouw uit Tilburg.
De vrouw had een trouwfoto van haar huwelijk uit 2014 besteld, afgedrukt op een groot schildersdoek. Toen ze het pakket opende, staarden twee onbekende kinderen haar aan. "Ik zag direct dat het niet mijn foto was", zegt de vrouw tegen Omroep Brabant.

Grofvuil

Van het bedrijf waar ze de foto bestelde, kreeg ze het advies het foute canvas bij het grofvuil te zetten. Maar dat wilde de vrouw niet. "Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen." En dus begon ze op internet een zoekactie.
Die zoekactie werd een succesvol. In Heerlen ging donderdag de telefoon bij Jeroen Arons. Hij kreeg een appje van een vriend: "Goh, zijn dat niet jouw kinderen?". Arons, eigenaar van een bekende muziekzaak, had inderdaad een canvas besteld en ook gekregen, maar niet niet geopend.

Trouwfoto

"Ik had mijn canvas nog helemaal niet uitgepakt. Dus toen ik de berichten zag, ben ik toch maar eens gaan kijken wat ik had gekregen", vertelt hij tegen Omroep Brabant. "En toen pakte ik dus opeens een trouwfoto uit. Ik heb die van Agnes gekregen en zij die van mij."
Zaak opgelost, al had Arons het ook wel leuk gevonden als de fout pas later was ontdekt. "Ik had eigenlijk ook wel de gezichten willen zien als wij die verkeerde trouwfoto met kerst hadden uitgepakt." De twee hebben een afspraak gemaakt om de canvasdoeken binnenkort uit te wisselen.