Heksenjacht op Jos Brech treft onschuldige Belg

© Politie/L1
Sinds de identiteit van Jos Brech (55) door de politie naar buiten is gebracht in de zaak van Nicky Verstappen, regent het tips.
In de Franse Vogezen werd donderdag al iemand aangezien voor de man die wordt verdacht van de dood van de elfjarige jongen, maar bij controle door de politie bleek het om een onschuldige Belg te gaan.Gelijkenis

Twee vakantiegangers zagen de Belgische man lopen en dachten dat het om Brech ging. Daarop schakelden ze met de politie en werd de man gecontroleerd. Al gauw bleek dat het niet om de verdachte uit Simpelveld ging, al waren er wel uiterlijke overeenkomsten. De man werd gezien in de buurt van de laatste plek waar Brech een teken van leven heeft gegeven.

Minimale middelen

De identiteit van Brech werd woensdag naar buiten gebracht door de politie, in de hoop dat mensen tips hebben over zijn verblijfplaats. Het vermoeden bestaat dat hij zich schuilhoudt in de natuur, omdat hij getraind is om te overleven met minimale middelen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!