Reconstructie van moord in Maastrichtse ANWB-flat

© L1
In Maastricht wordt vrijdag een reconstructie gehouden van de laatste uren van Jack Koker, die eind mei werd vermoord in de ANWB-flat aan het Koningsplein.
Koker werd op 30 mei dood aangetroffen in de flat, nadat omwonenden alarm hadden geslagen dat hij al een paar dagen vermist was.

Verdachten

Er werden meerdere mensen aangehouden, maar alleen de 22-jarige Mousa O. en een 41-jarige Maastrichtenaar bleven vastzitten.

Messteken

De twintiger, een Hagenaar, heeft Koker op zijn hoofd geslagen tijdens het fatale incident. Dat heeft zijn advocaat Sjanneke de Crom eerder verklaard in de rechtbank. De Maastrichtenaar zou vervolgens de dodelijke messteken hebben toegebracht.

Hoofdverdachte

Op een mes dat in de woning lag, zijn enkel sporen van Koker aangetroffen. Het onderzoek naar de toedracht loopt daarom nog. Ook heeft het Openbaar Ministerie (OM) nog geen hoofdverdachte aangemerkt. Met de reconstructie hoopt het OM dat er nieuwe zaken aan het licht komen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!