Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht

© Frans Welters/Archief MGL
Van de Moszkowicz-dynastie is zo langzamerhand weinig meer over. Ook het pand van de advocatenfamilie Moszkowicz in Maastricht is inmiddels verkocht.
Quote meldt dat het pand op 31 maart voor 1.075.000 euro op last van de Belastingdienst is verkocht aan Luminita Holding van de in Roermond geboren jurist Harry Maassen. Het hoofdkwartier van de advocatenfamilie was meer dan 25 jaar in bezit van de familie Moszkowicz.

Gesprek beëindigen

Maassen wilde niet reageren op de aankoop. "Ik ga hier verder niet op in, en ga het gesprek beëindigen", waren de enige woorden die opgetekend konden worden, aldus Quote.

Rampspoed

De advocatenfamilie is de laatste tijd toch al weinig florissant in het nieuws. Van de vier zoons van Max Moszkowicz Sr. zijn er inmiddels drie (Robert, Bram en David) uit het ambt van advocaat gezet. Bram Moszkowicz ging bovendien onlangs zakelijk al failliet en dreigt ook persoonlijk nog steeds failliet te gaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!