Bruis keert terug op festivalkalender en maakt line-up bekend

© Jean-Pierre Geusens
Muziekfestival Bruis heeft vrijdag de line-up bekendgemaakt. Dit jaar komen onder andere Django Django, Motorpsycho en Warhaus naar Maastricht.
Dat heeft de organisatie tijdens een persconferentie bekendgemaakt.

Grote namen

Met de Schotse indieband Django Django en de Belgische eenmansband Warhaus worden grote namen naar Maastricht gehaald. Verder heeft Bruis met de Noorse rockband Motorpsycho een band binnengehaald die met name in de jaren negentig een aantal hits heeft gescoord. Met de Canadese punkrockband Metz komen liefhebbers van het stevigere werk ook aan hun trekken.

Belgische bands

Onze zuiderburen zijn dit jaar goed vertegenwoordigd op Bruis. Naast Warhaus maken ook de populaire Belgische acts Tamino en Het Zesde Metaal hun opwachting.

Meer namen

Verder komen The Go! Team, Swedish Death Candy en Luwten naar Maastricht. Volgens de organisatie worden binnenkort nog meer namen bekendgemaakt.

Kalender

Het gratis toegankelijke Bruis keert dit jaar weer terug op de festivalkalender. Het muziekfestijn kon vorig jaar niet doorgaan, omdat de organisatie de eindjes niet aan elkaar wist te knopen. Ook hadden ze een gebrek aan mankracht.

De Koompe

Bruis vindt van 31 augustus tot en met 2 september plaats op sportterrein De Koompe aan de Prins Bisschopsingel. Kijk voor meer informatie op de website van het festival.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!