1Lunch: Slapeloze nachten dankzij McDonald's

© iStock
* Leukste babyfoto bekend* Scooterrijder zwaargewond* Nick de gans, held van Maasbree
Klachten over grote gele M
Inwoners van Neerbeek ergeren zich groen en geel aan de reclamemast van McDonald's in Geleen. Het gele licht van de vorig jaar geïnstalleerde mast schijnt binnen in de slaap- en woonkamers van huizen in het naastgelegen dorp. De bewoners zeggen hierdoor slecht te slapen. Lees hier meer.
Niels de gans, een begrip
Bij een rotonde in Maasbree bivakkeert al een aantal maanden een gans. Het dier is een begrip in het dorp en heeft zelfs een naam gekregen: Niels de gans. Ook heeft het dier inmiddels een eigen huisje en twee fanpagina's op Facebook. De provincie is er daarentegen minder blij mee en heeft aangekondigd in te grijpen. Lees hier meer.
© L1
Verstappen wil punten scoren
Max Verstappen kijkt erg uit naar de Grand Prix van Rusland. Het voornaamste doel van de Limburgse coureur is om "gewoon punten te scoren" en dus niet uit te vallen. Tijdens de Grand Prix van Bahrein viel Verstappen uit en dat wil hij deze keer toch echt zien te voorkomen. In de eerste vrije training in Sotsji reed hij de vierde tijd. Lees hier meer.
Scootterrijder zwaargewond
Op de Eindhovenseweg in Venlo is een scootterrijder vanochtend pijnlijk ten val gekomen. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. Er zijn meerdere ambulances en zelfs een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. Lees hier meer.
© Track '88
Leukste babyfoto
De strijd bleef tot het allerlaatste moment ongekend spannend, maar de winnaar van de babyfotowedstrijd is inmiddels bekend. De foto van Micah uit Weert is de allerleukste Limburgse babyfoto van het jaar. De afgelopen week werden er ruim 3300 stemmen uitgebracht. Benieuwd welke foto's op de tweede en derde plaats zijn geëindigd? Klik dan hier.