Ex-vrouw Fernando Ricksen moet betalen

© Ermindo Armino
De rechtbank heeft donderdag bepaald dat Graciela L’Ami haar ex-man en oud-topvoetballer Fernando Ricksen een onbekend bedrag moet betalen.
Dat meldt De Telegraaf donderdagochtend. De doodzieke Ricksen, die lijdt aan ALS, en zijn voormalig geliefde liggen al jarenlang in de clinch over een verdelingskwestie.

Eindelijk rust

De ex-Fortunees reageert opgelucht: "Eindelijk een beetje rust na een stressvolle tijd", zegt hij tegen het dagblad. "Het strijdplan van mijn ex bestond alleen uit vertragen en andere randzaken, terwijl wij alles op zwart en wit hebben staan en dit ook aangetoond hebben in de rechtbank. De uitspraak berust dan ook op harde feiten die door ons geleverd zijn."

Hoger beroep

L’Ami laat weten dat ze in hoger beroep gaat. Ricksen hoopt dat zijn ex hier alsnog van af ziet. "Wij hopen dat ze inziet, na alle bewijzen, dat ik niet 1 euro heb gestolen of verduisterd, en dat ze de uitspraak accepteert en ons eindelijk met rust laat."

Autobiografie

Onlangs presenteerde de vrouw een autobiografie waarin ze schrijft dat zij zowel fysiek als mentaal mishandeld zou zijn door de oud-topvoetballer. Eerder eiste zij miljoenen euro's van hem.

Lees hier eerdere berichtgeving over Fernando Ricksen.