1Lunch: Grenscontrole brengt mensensmokkel aan het licht

© ANP
* School blundert met tentamen, leerlingen de dupe* Gordon trouwt mogelijk met Limburgse man* Tunnels gaan een nacht op slot
Belg opgepakt voor mensensmokkel
Bij de grootscheepse grenscontroles in Heerlen, Venlo en Tegelen is gisteren een Belg aangehouden voor mensensmokkel. Ook werden er diverse boetes uitgeschreven. Lees hier meer.
© L1 / Frank Moonen
School blundert met tentamen 'professioneel handelen'
Zuyd Hogeschool heeft een toets ongeldig verklaard. Dit na een blunder van de school. Er zaten namelijk te veel studenten in het examenlokaal. 240 studenten zijn daar de dupe van en moeten nu 'professioneel handelen' opnieuw maken. Lees hier meer.
Stapt Gordon met een Limburger in het huwelijksbootje?
Wat zagen ze leuk uit samen. Gordon en de 38-jarige Roy uit Thorn. Gisteravond was op televisie te zien hoe de entertainer na een geslaagde date viel voor de charmes van de blonde Limburger. Roy is één van de vijf mannen die nog in de race is om het jawoord van de 49-jarige Amsterdammer. Lees hier meer.
© ANP
Let op: tunnels nachtje dicht
De Roer- en Swalmentunnel bij Roermond zijn komende nacht dicht voor onderhoud. Vanaf 20:00 uur is het omrijden geblazen voor het doorgaande verkeer. Als alles volgens planning verloopt, zijn de tunnels morgenochtend om 6:00 uur weer gewoon open. Verkeer wordt omgeleid via de Napoleonsbaan (N273). Lees hier meer.
Hart onder de riem voor Brad Jones
VVV-Venlo roept de eigen supporters op mee te doen aan een sfeeractie voor Feyenoord-doelman Brad Jones tijdens de wedstrijd morgen in De Kuip. De Australische goalie verloor exact zes jaar geleden zijn zesjarige zoontje Luca na een strijd tegen leukemie. Om de doelman op deze emotionele dag een hart onder de riem te steken wordt de supporters gevraagd in de twaalfde minuut de telefoonflitser omhoog te houden. Lees hier meer.