Vrijwilligerstekort voor aanvang van het OLS

© Bas Quaedvlieg
Het OLS heeft een kleine twee maanden voor aanvang van het evenement nog een tekort van bijna 900 vrijwilligers. Dat zegt de organisatie tegen L1.
De organisatie is hard op zoek naar de vrijwilligers.

Flyers

De afgelopen dagen vielen in Brunssum en de gemeente Onderbanken al duizenden flyers op de deurmat waarin liefhebbers werden opgeroepen om zich te melden. Ook gaat de organisatie nog flyeren bij evenementen in de buurt.

Geen zorgen

Voorzitter Luuk Dohmen van het Oud Limburgs Schuttersfeest maakt zich nog geen zorgen: "De meeste aanmeldingen komen pas vlak voor het evenement binnen. Afgelopen weekend zaten we op ruim 600 en daar heb ik nu alweer 100 toezeggingen bij." De komende weken overlegt de organisatie met verenigingen in de omgeving over het beschikbaar stellen van vrijwilligers. In totaal zijn er zo'n 1500 medewerkers nodig.

Sponsors

In tegenstelling tot de vrijwilligers loopt het aantal sponsoren van het OLS goed. De organisatie heeft op dit moment 90 sponsoren binnengehaald.
Het OLS vindt 2 en 8 juli plaats in Merkelbeek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!