1Lunch: Speler berooft eigen teamgenoten

© Sportclub Irene (Facebook)
* Inboedel failliete discotheek Palladio levert 133.000 euro op * Duitsers hebben een dagje vrij: het is filerijden in Roermond* Justitie: 'Terreurverdachte Landgraaf ronselde voor IS'

Inboedel failliete discotheek Palladio levert 133.000 euro op

De complete inboedel van de failliete discotheek Palladio in Helden is voor 133.000 euro onder de hamer gegaan. Vrijwel alles is tijdens de online veiling van veilinghuis Troostwijk verkocht. Dat laat veilingmeester Teun van Leeuwen weten. Leer hier meer.
© iStock
Miljoenen voor sanering asbestdaken
Er moet een asbestfonds komen voor schrijnende gevallen. Dat wil gedeputeerde Daan Prevoo (SP). Het fonds is bedoeld voor particulieren, boeren en organisaties die de verplichte sanering van hun asbestdaken niet kunnen betalen. Prevoo denkt aan een potje van tientallen miljoenen euro's. Lees hier meer.
Speler na inbraak in kleedkamer geschorst
Opmerkelijk nieuws. De inbraak in een kleedlokaal van Sportclub Irene in Tegelen is mogelijk gepleegd door een speler van het eerste team. Sportclub Irene heeft één van de spelers uit de selectie gezet in verband met de inbraak. Lees hier meer.
© Sportclub Irene (Facebook)

Duitsers hebben een dagje vrij: het is filerijden in Roermond

Ondanks dat het dinsdag is, is het weer filerijden op de wegen rondom het Designer Outlet in Roermond. De Duitsers hebben dinsdag namelijk een vrije dag. In Duitsland is het de Dag van de Duitse eenheid. De nationale feestdag wordt elk jaar gevierd op 3 oktober vanwege de Duitse hereniging in 1990. Lees hier meer.
Tweetal opgepakt voor mishandeling kermis
Twee jongens zijn zondag door de politie aangehouden vanwege de mishandeling van een vijftienjarige jongen uit Brunssum. Het tweetal zou de Brunssumer bij de suikerspinkraam op de kermis bewusteloos hebben geslagen. Lees hier meer.
© iStock

Justitie: 'Terreurverdachte Landgraaf ronselde voor IS'

Een 28-jarige terreurverdachte uit Landgraaf zou vier jaar lang mensen hebben geronseld voor de gewapende strijd van Islamitische Staat. De man stond dinsdagochtend voor de rechter. Die heeft besloten dat de man voorlopig in de cel moet blijven. Lees hier meer.