NEC-spelers geven ziek zoontje Krewinkel gesigneerd shirt

Guus Joppen (L) en Joshua Smits verrassen Luca in het ziekenhuis. © Twitter/NEC
De selectie van NEC heeft het ernstig zieke zoontje van burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen een hart onder de riem gestoken.
NEC-spelers Guus Joppen en Joshua Smits hebben Luca, bij wie onlangs een ernstige ziekte werd geconstateerd, tijdens een ziekenhuisbezoek een gesigneerd shirt gegeven van de Nijmeegse club.

Voetbalsteun

De burgervader van Heerlen heeft de foto van NEC, waarop de spelers naast Luca staan, geretweet. Hij bedankt de Nijmeegse voetbalclub dan ook met de steun. "Dankzij jullie heel veel voetbalsteun", schrijft hij erbij.

Steunbetuigingen

Het is niet voor het eerst dat Krewinkel steun vanuit de voetbalwereld krijgt. Eerder hingen Roda-supporters al een speciaal spandoek in het stadion op. Ook voormalig Roda-goalie Benjamin van Leer betuigde zijn steun.

?Uit de roulatie

Krewinkel was een tijdje uit de roulatie. Dit omdat zijn zoontje Luca is getroffen door een ernstige ziekte. Inmiddels heeft hij zijn werk weer hervat. Hij schreef een open brief aan de inwoners van Heerlen. Daarin bedankt hij iedereen voor de steun in de afgelopen periode. "De vele berichten, kaarten, mailtjes en appjes hebben Luca en ons goed gedaan. We zijn iedereen hiervoor enorm dankbaar."