Droom komt uit: Tom ligt in een badkuip vol currysaus

Tom temidden van vrienden in zijn badkuip vol currysaus. © Snack-Nieuws
Frikandellen eten terwijl je in een badkuip vol currysaus ligt. Niet iedereen zou zich er comfortabel bij voelen, maar Tom uit Venlo zag zijn geheime wens in vervulling gaan.
Als geboren Venlonaar, nu wonend in Utrecht, stoort hij zich aan de goedkope curry die in de Randstad vaak wordt opgediend over de frites en bij de tosti. Hij mist de échte curry die in zijn geboortestad Venlo wordt gemaakt.

Koelkast

"In Venlo heeft iedereen standaard een fles Hela curry in de koelkast staan. En geen enkele cafetariahouder haalt het in zijn hoofd om een ander merk te serveren", vertelde Tom, samengevat, tegen Snack-Nieuws.nl.
Vrienden van hem wisten van zijn voorkeur voor het echte merk, en regelden via crowdfunding een badkuip vol curry en een grote schaal snacks.

Glibberig

Tom, die zijn achternaam trouwens liever even uit de publiciteit houdt, ontkwam er niet meer aan. Hij liet zich in het bad zakken en begon aan de frikandellen en tosti's te knabbelen. Zijn oordeel over het currybad? Koud en glibberig. Maar zijn droom werd werkelijkheid, en daar ging het om.