1Lunch: Mannen opgepakt voor aanvallen politie en pers

© Track '88
* Arrestatie op het dak na steekpartij* Sinterklaas zorgt voor vroege avondspits* Politiewagen betrokken bij ongeluk
Geen Sinterklaas, maar politie op het dak
Gestommel op het dak in Venlo. Het geluid kwam niet van Sinterklaas, maar van een arrestatieteam. Een 42-jarige Venlonaar was na een steekpartij in de Ginkelstraat op de vlucht geslagen voor agenten. De man had eerder op de avond ruzie gekregen met een vriend. Tussen de schoorstenen werd hij aangehouden. Lees hier meer.
© Erwin Minkenberg/1Limburg
Internetoplichter voor de rechter
De vermeende internetoplichter Stan T. (19) uit Vlodrop moet dinsdagmiddag voor de rechter verschijnen. Hij zou voetbaltickets te koop hebben aangeboden, zonder ze te leveren. Ook zou hij auto's gekocht hebben, zonder te betalen. De verkopende partijen geloofden dat hij betaald had, maar in werkelijkheid had de verdachte de bankafschriften gefotoshopt. Lees hier meer.
Sinterklaas zorgt voor vroege avondspits
Vanwege pakjesavond wordt dinsdagavond een vroege avondspits verwacht. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst. De verwachting is dat veel mensen eerder in de auto stappen voor het gezellige avondje. Het drukste moment zal rond 17:00 uur liggen en dat is vroeger dan op een normale dinsdag. Lees hier meer.
© iStock
Vier aanhoudingen voor geweldsexplosie in Blerick
De politie heeft vier Venlonaren opgepakt voor het geweld in Blerick na de dood van Ömer Köksal. De vier zouden betrokken zijn bij de ongeregeldheden die uitbraken na de schietpartij. Een grote groep boze mensen keerde zich de dagen erna tegen de politie. Ook journalisten en cameramensen werden bedreigd. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Lees hier meer.

Politieauto betrokken bij zwaar ongeval

Op de N280 bij Kelpen-Oler is dinsdagochtend een politieauto betrokken geraakt bij een ongeluk. De dienstwagen zou tegen een ander vehikel zijn gereden en deze zou als gevolg daarvan een flinke buiteling hebben gemaakt. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend. Lees hier meer.
© Track '88