Van misbruik verdachte campingopa: 'Erg wat ik heb gedaan'

© iStock
De 75-jarige André V. uit Venlo, die ervan wordt verdacht dat hij op een camping een meisje heeft misbruikt, heeft veel spijt van wat hij zijn slachtoffer heeft aangedaan.
"Ik vind het heel erg wat ik haar heb aangedaan", zei V. vrijdagochtend voor de rechter in Den Bosch, zo meldt Omroep Brabant.

Misbruik

De geboren Venlonaar, die inmiddels in Lierop woont, werd begin oktober vorig jaar opgepakt op camping de Somerense Vennen in het Brabantse Lierop. De man, die bekend stond op de camping als 'opafiguur', zou een meisje misbruikt hebben over een periode van 17 jaar.

Haat

"Maar dat ze me al die tijd niet gemogen heeft, klopt niet. Onze band was te hecht", verklaarde de campingopa. Familieleden van het slachtoffer noemen de uitspraken van V. leugens. "Ze heeft zo vaak gezegd: ik haat jou."

Eerdere veroordeling

V. is eerder al eens veroordeeld voor ontucht met een minderjarige. In 2002 legde de rechtbank van Roermond hem namelijk een jaar cel, waarvan 337 dagen voorwaardelijk en met een proeftijd van drie jaar, op. Ook kreeg hij een taakstraf van 240 uur.
De inhoudelijke behandeling van de zaak dient 16 april

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!