Doorstart voor Men At Work, vestiging Maastricht blijft open

© ANP
De failliete kledingketen Men At Work maakt een doorstart. Het bedrijf gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van ketens als Miller & Monroe en Witteveen Mode, zo meldde de nieuwe eigenaar.
Een van de winkels die open blijft, is de vestiging in Maastricht.

Faillissment

Voorafgaand aan het faillissement eind juni had Men At Work 27 winkels. Daarvan zijn er op dit moment nog negentien in bedrijf. De bedoeling van de nieuwe eigenaar is om met zo veel mogelijk vestigingen verder te gaan en de werkgelegenheid van zo veel mogelijk werknemers te behouden. Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven, hangt mede af van de onderhandelingen met de verhuurders van winkelpanden en leveranciers.

Vestigingen

Niet alleen de winkel in Maastricht blijft open. Ook de kledingzaken in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Utrecht Hoog Catharijne blijven geopend. De webshop van Men At Work wordt naar verwachting in de loop van oktober heropend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!