Persconferentie over motorbende-oorlog in Limburg

© Archief L1
Waar iedereen al jaren voor vreesde, lijkt begonnen: een motorbende-oorlog in Limburg. L1 komt daarom om 17:00 uur met een extra tv-uitzending.
Donderdagavond was er een schietpartij in Sittard-Geleen waarbij leden van rivaliserende motorbendes elkaar te lijf gingen.

Onschuldige omstanders

Een confrontatie bij een sporthal waar ook onschuldige omstanders het slachtoffer van hadden kunnen worden. Op het moment van het gewelddadige treffen waren er tientallen volleyballers aan het trainen in de sporthal.

Meute vechtende bikers

Een oplettende beheerder kon voorkomen dat de meute vechtende bikers in de sporthal belandde. Ooggetuigen konden zich ternauwerwood uit de voeten maken om aan het geweld te ontsnappen.

Openlijke strijd

Drie gewonden vielen er uiteindelijk. Maar de schade is veel groter. Want als dit inderdaad het begin is van een openlijke strijd tussen de motorbendes, kunnen dat er nog veel meer worden.

Persconferentie bij L1

Het Openbaar Ministerie, de politie en de burgemeester van Sittard-Geleen geven om 17.00 uur een persconferentie over de schietpartij van donderdagavond. L1 TV zendt deze persconferentie live uit. Ook op L1 radio hoort u dan het belangrijkste nieuws over deze zaak.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!