Man uit Geleen opgepakt voor dodelijke roofoverval

© Fer Traugott
Een 47-jarige man uit Geleen is dinsdagmorgen opgepakt voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Bobo Jalloh uit Landgraaf.
De verdachte werd in zijn woning aangehouden.

Doodgestoken
De 39-jarige Bobo Jalloh werd vorig jaar in de nacht van 30 op 31 mei in zijn huis doodgestoken. Twee overvallers gingen naar de woning aan de Koempel in Landgraaf en werden daar, na een telefoontje, door Jalloh binnengelaten. In het huis waren ook zijn vriendin en drie slapende kinderen aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

'Slachtoffer roofoverval mogelijk bezig met illegale zaken'


Vastgebonden
Jalloh werd vastgebonden en zijn vrouw werd gedwongen om naar de bovenverdieping te gaan. Ze hoorde haar man schreeuwen en zag vervolgens hoe hij meerdere keren met een mes werd gestoken in zijn bovenlichaam.

Tips
Opsporing Verzocht besteedde eind mei aandacht aan de zaak. Daar werd nieuwe informatie gegeven. Naar aanleiding van die uitzending kwamen twaalf tips binnen bij de politie. Justitie loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip. Of die heeft geleid tot de aanhouding, is niet duidelijk.

Het huis van de verdachte is doorzocht. De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden opgepakt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!