Megazaak Topshelf niet naar Weert

© iStock
Topshelf Megastores vestigt zich voorlopig niet in Weert. De bouwvergunning voor de megazaak in sportartikelen, -kleding en -accessoires op bedrijventerrein Moesdijk-Roermondsestraat is ingetrokken.
De 4200m2 grote zaak in Weert zou de zesde vestiging van Topshelf in Nederland worden. Bij de megasportzaak zouden vijftig tot zestig fulltimers gaan werken.

Bouwgrond

Volgens Inge van Kemenade, eigenares van de Topshelf-keten, kon ze uiteindelijk geen overeenstemming bereiken met de eigenaar van de bouwgrond aan de Roermondseweg. "We gaan dan ook niet bouwen op de beoogde locatie", zegt Van Kemenade.

Toekomst

Ze sluit niet uit dat Topshelf in een later stadium alsnog een vestiging in Weert zal openen. "Als we ooit een geschikt pand of een plek waar gebouwd kan worden vinden, dan willen we alsnog in Weert een zaak openen", zegt ze. "Als we in Weert van start zouden gaan, is dat op zijn vroegst met Pasen 2016."

Venlo

Topshelf wil wel een vestiging op de meubelboulevard bij het Trefcenter in Venlo openen, zo werd onlangs bekendgemaakt en heeft daarvoor een aanvraag bij de gemeente Venlo ingediend
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!