Gratis kaarten Rieu binnen twee minuten weg

© Derlon.com
De 630 terrasstoelen voor het gratis miniconcert van André Rieu op vrijdagmiddag 30 september op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht waren dinsdagmorgen binnen twee minuten uitverkocht.
Dat zegt directeur Sione Götte van het Derlon Hotel dat de 'voorverkoop' regelde.

Overboekt
"Binnen zeven minuten hadden we 997 reserveringen, dus toen hebben we de website snel uit de lucht gehaald. Dus dat betekent dat we ook een aantal mensen zullen moeten teleurstellen. Want even voor de goede orde: mensen krijgen pas definitief een zitplaats toegewezen als ze een bevestiging van ons hebben gekregen."

42 keer refreshen

Een andere opvallende fan was Melanie Burchartz uit Heerlen. "Zij wilde zo graag twee kaarten dat ze 41 keer de pagina gerefresht heeft. Maar wees gerust, ze krijgt maar gewoon twee kaarten en geen 82", lacht Götte.

Max

Het concert van Rieu met zijn voltallige orkest is een initiatief van Omroep Max. Die reist door het land met de Tijd voor Max-karavaan en zendt een week lang uit vanaf het Vrijthof in Maastricht. De uitzendingen beginnen vanaf maandag 26 september elke werkdag om 17.10 uur en duren tot 17.50 uur. De afsluitende vrijdag verplaatst Max echter naar het Onze Lieve Vrouweplein voor het concert van Rieu.
De laatste keer dat de Maastrichtenaar op het Onze Lieve Vrouweplein speelde was in 1999.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!