Leerlingen Raayland College winnen groots schoolfeest

© iStock
Dankzij twee leerlingen uit 3 vwo mag het hele Raayland College in Venray zich opmaken voor het beste schoolfeest ooit.
Bart Smits en Joonas Sengers deden mee aan de 'High School Takeover' en wonnen de hoofdprijs: een feest voor de hele school, compleet met licht, geluid, CO2-kanonnen en de internationale dj's Mike Williams, Curbi, Mesto en Sophie Francis. Dat meldt het Raayland College.

Drie battles

De wedstrijd werd georganiseerd door muzieklabel Spinnin' Records en fietsfabrikant Gazelle. De leerlingen doorstonden drie battles. Voor de eerste ronde moesten Bart en Joonas een danceplaat maken. Ze stuurden het nummer 'Can you' in dat straks ook op het schoolfeest te horen is.
© Raayland College
In de tweede battle moesten de leerlingen hun skills op een fiets laten zien in een video. Hiervoor fietste Lucas Dirks, een vriend van het tweetal, met zijn mountainbike door de school en van diverse trappen af.
De derde ronde van een dancebattle. Hiervoor namen Bart en Joonas samen met de meiden van Dizzy Mini-Academie voor de school een dance video op.

Verrassing

Het Raayland College bleek na de drie battles de grote winnaar. Bart en Joonas werden dinsdag tijdens hun aardrijkskundeles overvallen door de dj's Mesto en Mike Williams met het goede nieuws.
Het schoolfeest zal op 12 juli gehouden worden in de evenementenhal in Venray.