1Lunch: Opnieuw gedupeerden door staking

© iStock
* Het is nog niet voorbij die mooie zomer* Meeuw na twee dagen gered op station Venlo* MVV en Roda houden rekening met wedstrijden zonder politie

Het is nog niet voorbij die mooie zomer

Vandaag trekken in de loop van de dag wolken vanuit het noorden onze provincie binnen, maar de zomer is voorlopig nog niet voorbij. De korte broek hoeft nog niet terug in de kast, want volgende week kan het kwik oplopen tot een heerlijke 28 graden. Lees hier meer.
© iStock
Meeuw na twee dagen gered op station Venlo
De brandweer heeft in Venlo een meeuw bevrijd, die al twee dagen muurvast zat in een overkapping bij het station. De vogel zat met z'n pootjes vast tussen de dakplaten van de overkapping bij het busstation, meldt de Dierenambulance Noord-Limburg. Lees hier meer.
© Istock/Dierenambulance Noordelijk-Limburg
MVV en Roda houden rekening met wedstrijden zonder politie
MVV en Roda JC houden er rekening mee dat hun uitwedstrijden vrijdag zonder politie gespeeld worden. De aanhang van de Maastrichtse club die MVV in Eindhoven wil aanmoedigen, moet verplicht met de bus. Roda-supporters die de uitwedstrijd in Waalwijk bezoeken, mogen zelf kiezen of ze met de auto gaan of in een bus stappen. Lees hier meer.
Ervaringsdeskundige Wime: 'Geef Lili en Howick rust'
Het verhaal van de Armeense tieners Lili en Howick, die na veel mitsen en maren toch in Nederland mogen blijven, doet Wime Dumingos (26) denken aan zijn eigen ervaringen in 2014. Ook hij mocht blijven na een slepende procedure. Lees hier meer.
Audio: Wime Dumingos over Lily en Howick (12 sep 2018)
Opnieuw gedupeerden door staking
Een aantal Ryanair-passagiers is pas in de terminal van vliegveld Weeze tot de ontdekking gekomen dat hun vlucht is gecanceld. Daarmee zijn opnieuw mensen de dupe geworden van de strijd tussen zuinige werkgevers en werknemers die meer profiteren van de economische groei. De afgelopen tijd zagen we immers ook acties bij het openbaar vervoer, de politie en bedrijven zoals Nedcar.? Lees hier meer.
© Istock
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!