1Lunch: Zomerschool voor leerlingen VMBO Maastricht

© Jean-Pierre Geusens
* A2 deels dicht na ongeval* Drukste Zomerparkfeest ooit* Onrust door vechtpartijen in Afferden
Drukste Zomerparkfeest ooit
Het Zomerparkfeest van afgelopen weekend gaat de boeken in als de drukste ooit. 'Jullie waren nog nooit met zovelen tegelijk in het park, bezochten met een recordaantal ons festival en de sfeer was lekker, lekker, lekker!', aldus dus de organisatie. Het vierdaagse gratis festival in Venlo werd voor de 42e keer georganiseerd. Geniet hier nog even na.
© Wesley van Bree
Opnieuw winst voor Demi Schuurs
Demi Schuurs heeft zondagavond in het Canadese Montreal de finale van het dubbelspeltoernooi van de Rogers Cup gewonnen. De dubbelspecialiste uit Nieuwstadt won samen met de Australische Ashleigh Barty van het Chinees-Russische koppel Latisha Chan en Ekaterina Makarova. Het is Schuurs haar zesde prijs dit seizoen. Lees hier meer.
Onrust door vechtpartijen in Afferden
De politie heeft zondagavond de handen vol gehad aan meerdere knokpartijen in Afferden. Tot twee keer toe ging een groep met elkaar op de vuist. Vier mensen zijn daarbij in de boeien geslagen. Lees hier meer.
© SK-Media

A2 deels dicht na ongeval

Op de A2 zijn maandagmorgen een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde nadat voertuigen uit wilden wijken voor iemand die de snelweg opliep. Lees hier meer.
Zomerschool VMBO Maastricht van start
Leerlingen van het VMBO Maastricht die nog kans hebben om hun diploma te halen, moeten vanaf vandaag aan de bak. Deze week krijgen 292 leerlingen de tijd om zich voor te bereiden op de herexamens of hersteltoetsen van volgende week tijdens een ingelaste zomerschool. Eind juni werden alle 354 eindexamens ongeldig verklaard, omdat de school er een zooitje van had gemaakt. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!