Acht tips over brandstichting en drugs na TV-uitzending

© Politie
De politie heeft vier tips binnengekregen over drie brandstichtingen, de afgelopen maanden in de regio-Parkstad.
Nog eens vier mensen meldden zich met informatie over twee recente dumpingen van drugsafval in Landgraaf. Allebei de onderwerpen kwamen dinsdag aan bod in televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Verfstripper

In de uitzending meldde de politie dat er mogelijk een verband is tussen een brandstichting in Kerkrade op 15 februari, een grote brand aan de Passartweg in Heerlen diezelfde avond en een poging tot brandstichting in Nuth op 6 maart. Bij dat laatste incident liet de dader een verfstripper achter. De politie hoopt dat dit voorwerp naar de dader leidt.

Chemisch afval

De dumpingen van drugsafval in Landgraaf gebeurden in het weekend van 21 en 22 maart. Op zaterdag werd toen een voorraad chemisch afval gevonden bij een parkeerplaats op de Brunssumerhei. De volgende dag was het raak bij de Rouenhofstraat waar uit sommige vaten zelfs nog rook kwam. Er wordt rekening mee gehouden dat de twee partijen drugsafval afkomstig zijn uit hetzelfde drugslab.
De acht tips die zijn binnengekomen worden allemaal nagetrokken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!