Kerkraads uitzendbureau binnenkort in Belgische handen

© Istock
De Limburgse uitzendorganisatie Flexpoint, met een hoofdkantoor in Kerkrade en vestigingen in heel Nederland en België, wordt overgenomen door het Belgische bedrijf SD Worx.
Dit bevestigt algemeen directeur van Flexpoint Group Erwin Vogelzang. In Nederland en België werken 240 mensen voor de organisatie en bemiddelen ze voor meer dan 6.000 mensen.

Belgische Mededingingsautoriteit

"We zijn met SD Worx tot een overeenkomst gekomen. We moeten alleen nog wachten op het akkoord van de Belgische Mededingingsautoriteit. Maar daar zien wij geen problemen", vertelt Vogelzang. Ook zal de overname geen gevolgen hebben voor het personeel. "De contracten die er zijn worden overgenomen."

Adviserende rol

Vogelzang zal zelf niet aanblijven als algemeen directeur, maar wel werkzaam blijven voor het bedrijf in een adviserende rol. Van de Nederlandse tak wordt Maurice Bisschop de nieuwe CEO. "Maar dit was al het plan voordat er werd besloten om te verkopen."
Het is nog niet duidelijk of het bedrijf ook een nieuwe naam krijgt na de overname. "Het zal niet op korte termijn wijzigen", laat Vogelzang weten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!