Politie krijgt twee tips over moordzaak Maastricht

De woning waar de Maastrichtenaar werd doodgeschoten. © Opsporing Verzocht
De uitzending van Opsporing Verzocht waarin de moord op een 22-jarige man uit Maastricht werd behandeld, heeft de politie twee tips opgeleverd.
Dinsdagavond kwam de moordzaak aan bod bij het televisieprogramma. De politie maakte in deze uitzending bekend dat de schutter die op 16 augustus een 22-jarige Maastrichtenaar doodschoot tijdens een uit de hand gelopen drugsdeal, nog vrij rondloopt.

Ruzie

Voor betrokkenheid bij de moord zit al wel een 20-jarige Rotterdammer vast. Deze verdachte werd twee dagen na de moord opgepakt. Hij wilde een kilo coke en heroïne van het slachtoffer kopen en kwam daarvoor met een compagnon vanuit de havenstad in een taxi naar Maastricht.

Ruzie

Op de avond van 16 augustus zou de deal rond worden gemaakt. Dat liep anders. Er ontstond ruzie, waarbij de compagnon van de Rotterdamse klant de Maastrichtenaar in een woning tussen de Bosscherweg en de Oude Smeermaasweg doodschoot.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!