Manege distantieert zich van paardenhandelaar

© iStock
De Limbrichter manege Klipper neemt afstand van de zaak rondom de verdachte paardenhandelaar Mario van G. (52).
In eerdere berichtgeving over de zaak werd de suggestie gewekt dat Van G. eigenaar is van de manege, iets dat niet het geval is.



Stallen

De paardenhandelaar uit Limbricht huurt wel stallen van manege Klipper. "Maar dat betekent niet dat wij weten wat hij doet", laat iemand van Klipper, die anoniem wenst blijven, weten aan 1Limburg. "Als je een huis verhuurt, weet je ook niet wat je huurder precies doet. Dit is niet anders."


Link

Van G. wordt onder meer verdacht van drugssmokkel, nadat hij vorige week in het Engelse Dover werd opgepakt met vijftig kilo cocaïne in de laadruimte van zijn vrachtwagen. Daarnaast werden er tonnen aan cash geld gevonden in zijn woning in Limbricht. "En er is in Limbricht maar één manege, dus de link werd door veel mensen al gauw gelegd. Sommige mensen schrijven op Facebook: 'Zie je wel, die dingen gebeuren daar op de manege.' Maar wij hebben hier niets mee te maken."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!