Hollywoodster Hasselhoff special guest bij Rieu

© Facebook / Jolanda Dirx
De Amerikaanse acteur David Hasselhoff wordt volgens bronnen van 1Limburg als act ingezet tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu.
Bevestiging van Rieu zelf blijft vooralsnog uit, maar alles wijst op een bijdrage van de Baywatch-acteur.

Good friend
Hasselhoff is in april van dit jaar al door verschillende mensen gespot in Maastricht. Hij bleef toen mysterieus over de reden van zijn kortstondige verblijf, maar liet zich wel ontvallen dat Rieu een good friend is. The Hoff werd destijds ook gespot in KITT, de pratende auto die figureerde in zijn televisieserie Knight Rider.

Gevoelige plaat
Nu is diezelfde auto gefotografeerd tijdens de generale repetitie voor de reeks Vrijthofconcerten, die donderdagavond wordt afgetrapt. Daarnaast zijn er video's en foto's opgedoken waarop de twee samen te zien zijn. Het is bekend dat Rieu ieder jaar minstens één special guest op het podium uitnodigt. Nu zou dat dus Hasselhoff zijn.
© Facebook / Jolanda Dirx
Gespot
Die indruk wordt ook gewekt door verschillende foto's die circuleren op social media. Daarop poseert de Amerikaanse filmster met verschillende mensen in Maastricht.

Tweede leven
Goed om te weten: de Baywatch-acteur heeft naast zijn filmloopbaan ook altijd gezongen. In Nederland haalde hij in 1988 zelfs een keer de top 40 met Looking for Freedom. Nu hoopt hij zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen, onder meer door een nummer uit te brengen met de populaire rapper Desiigner.