1Lunch: Maastricht steeds meer vakantievliegveld

© Istock
* Man voor rechter na ontucht met meisjes* Steekpartij wordt nagespeeld* Nieuwe zoektocht naar Hugo Charles
Man voor rechter na ontucht met meisjes
Een 68-jarige man uit Leeuwen moet zich dinsdag voor de rechter verantwoorden voor vermeende ontucht. Hij zou zich hebben vergrepen aan enkele minderjarige meisjes. De man zou via een paardenclub in contact zijn gekomen met zijn slachtoffertjes. Hij zou twee meisjes mee hebben genomen in een ritje per koets, om daarna seksuele handelingen met ze te verrichten. Lees hier meer.

Politicus Bosman doet gooi naar zetel
Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen probeert de veelbesproken politicus Cor Bosman een zetel in de Roermondse politiek te veroveren. Hij doet met zijn partij Partij voor Leefbaarheid en Democratie mee. In 2014 stelde Bosman zich ook al verkiesbaar, maar een plek in de politieke arena zat er toen niet in. Lees hier meer.
Nieuwe zoektocht naar Hugo Charles
Met het opnieuw onder de aandacht brengen van de zaak Hugo Charles, wordt gehoopt op de gouden tip. De 47-jarige man uit Echt verdween in 2012 op mysterieuze wijze. Er is een reconstructie gemaakt van zijn verdwijning die moet zorgen voor nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer.
Hugo Charles (rechts) met voormalig minister-president Jan-Peter Balkenende. © screenshot Gouden Tip
Verrassende aanwinst voor VVV-Venlo
Een nieuwe bekende speler voor VVV-Venlo. Voormalig international Romeo Castelen (34) keert namelijk terug in de Nederlandse eredivisie. De vleugelspeler, die bij Feyenoord furore maakte, heeft bij de Venlose voetbalclub een contract getekend tot het einde van dit seizoen. Lees hier meer.
© ANP
Vakantievliegveld Beek
Het vliegveld in Beek wordt steeds populairder als vakantieluchthaven. Luchtvaartmaatschappij Corendon breidt opnieuw het aantal vakantievluchten vanaf de Limburgse luchthaven uit. Palma de Mallorca wordt een nieuwe bestemming, en je kunt straks elke dag naar Alanya. Lees hier meer.
© Istock
Steekpartij wordt nagespeeld
In mei werd in Bunde een agent neergestoken toen hij een man wilde arresteren. Die laatste staat nu voor de rechter wegens poging tot moord, maar de rechtbank wil wel weten hoe de vork precies in de steel zit. Daarom wordt er donderdag een reconstructie van de steekpartij gehouden. Lees hier meer.
© iStock