Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

© Istock
Punk- en hardcorefestival Jera On Air is bijna uitverkocht. Het festival in Ysselsteyn heeft al 90 procent van de kaarten verkocht. De organisatie verwacht dat de laatste tickets ook snel vergeven zullen zijn.
Het festival heeft in maar liefst 40 verschillende landen kaartjes voor het driedaagse festijn verkocht. Dat is veel meer dan vorig jaar. Toen werden er 26 verschillende nationaliteiten op Jera on Air verwelkomd.

Wereldwijd

"Echt bizar", zegt Thijs Vogels van de organisatie. "Het is ook niet zo dat er alleen maar bezoekers uit Nederland of buurlanden komen. Iedereen die van deze muziek houdt, komt hierheen. We hebben in alle continenten kaarten verkocht. Dit jaar hebben we bezoekers uit onder andere Australië, Japan, Brazilië, Chili, Amerika, Thailand, Zuid-Afrika en Rusland."
Op dit moment is 90 procent van de 7500 beschikbare kaarten verkocht. Vanwege het wereldwijde succes verwacht Vogels dat het festival spoedig uitverkocht zal zijn.
© Illustratie: Jera on Air

Maatregelen

Omdat Jera on Air zo in trek is, heeft het festival de capaciteit flink opgeschroefd. De tenten zijn dit jaar een stuk groter. Verder zijn de festivalcampings ook flink uitgebreid.

Line-up

Dit jaar komen onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent, Dog Eat Dog en Enter Shikari naar Ysselsteyn.
De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!