Deltastar is eerste bedrijf op voormalig Floriadeterrein

© De Limburger/Laurens Eggen
Deltastar zal zich als eerste onderneming op het voormalige terrein van de Floriade in Venlo vestigen, tegenwoordig het domein van Brightlands Campus Greenport Venlo.
Dit werd maandag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in Villa Flora. De nieuwbouw van Deltastar zal naast dit glazen kassengebouw op het terrein verrijzen.

Supplementen

Het bedrijf, opgericht in 1994 en gevestigd op een industrieterrein elders in Venlo, verkoopt supplementen aan Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, vooral aan artsen en therapeuten. De onderneming met nu nog een kleine twintig medewerkers wil groeien en heeft plannen de markt in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk te betreden.

Belangstelling

Voor Brightlands Campus Greenport Venlo dat zich wil profileren als innovatiecentrum op het gebied van voeding en gezondheid, is de komst van Deltastar op het oude Floriadeterrein een opsteker. Het bleef er na de Floriade in 2012 lange tijd stil: bedrijven toonden weinig belangstelling om zich in een van de gebouwen of op het terrein te vestigen.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!