Nieuwe snack gelanceerd: de Limburgse Wild Bitterbal

Tijdens de opening van La Saison Culinaire in Kasteel Wittem is maandagochtend de Limburgse Wild Bitterbal gelanceerd.
De bitterbal van Limburgse receptuur wordt gemaakt van vers geschoten Limburgs wild, zoals een zwijn en een ree.

100 procent natuurlijk

Slagerij Kusters uit Margraten bedacht het recept voor de bitterbal. De snack bestaat voor dertig procent uit vlees, aangevuld met een ragout op basis van wildbouillon en kruiden. De balletjes bevatten geen toegevoegde e-nummers en is dus volgens de makers 100 procent natuurlijk.

La Saison Culinaire

La Saison Culinaire, voluit La Saison Culinaire de l'Euregio Meuse-Rhine, vindt plaats van september tot en met november. Het evenement wil de bekendheid van streekgastronomie en streekproducten versterken. Dit doen ze door producent en consument met elkaar in contact te brengen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!