Toverland grijpt in: nieuwe tovershow mist magie

De vuurwerkshow van Attractiepark Toverland. © Attractiepark Toverland
Pretpark Toverland in Sevenum stopt voorlopig met de gloednieuwe interactieve tovervoorstelling Magiezijn.
Een woordvoerder van het attractiepark liet de site Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werken.

Toverstok
De voorstelling was pas anderhalve week te zien. Bezoekers konden in de show zien hoe een acteur het met een toverstok voor elkaar kreeg om verschillende speciale effecten in werking te zetten. De toverstaf lijkt ietwat te haperen.

Toverspreuk
Toeschouwers konden na de show zelf een toverstok kopen in de speciale Magistralis' Magic Store. Die is nu ook gesloten. Er moet eerst gezocht worden naar een toverspreuk die kan zorgen voor de juiste magie in de voorstelling, zo wordt op een informatiebord aan de bezoekers medegedeeld.

Lees ook: Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

In het water
Op zaterdag 7 juli opende Toverland twee nieuwe themagebieden. De eerste dag viel meteen deels in het water, omdat de nieuwe attractie Fenix kampte met technische problemen. Uiteindelijk konden de bezoekers na uren toch nog de achtbaan in.

Hoelang het duurt voordat het nieuwe euvel is verholpen, is niet bekend. Het park neemt in ieder geval de komende weken de tijd om het op te lossen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!