Bol.com ziet kinderboekenschrijver aan voor voetballer

© Facebook / Mark Janssen
Online winkel Bol.com blijkt niet te weten wie Mark Janssen is. Bij het nieuwste boek van de kinderboekenschrijver uit Valkenburg staat een verkeerde biografie.
Janssen uitte zijn ongenoegen op Facebook. 'He verdorie, bolpuntkom! Je maakt er een zooitje van', valt te lezen.

Verkeerd
Een beetje research legt het probleem bloot: de webwinkel heeft de Wikipedia-omschrijving van de verkeerde Mark Janssen geplaatst. Deze naamgenoot is inderdaad voetballer, maar is voor zover bekend geen kinderboekenschrijver, laat staan de schrijver van het betreffende boek.

Recensie
Daar blijft het overigens niet bij. Het gaat ook mis in de recensies over het boek, dat 'Eiland' heet. Daar staat een beoordeling van een ander boek bij. Janssen heeft overigens via Facebook al hulp aangeboden gekregen. Deze persoon legt de fouten intern bij Bol.com voor aan de mensen die daarover gaan.

Wie naar de kinderboekenhandel gaat, krijgt volgens de Limburgse schrijver het juiste boek in handen. De winkelmedewerkers weten naar eigen zeggen zelfs wat zijn lievelingseten, lievelingskleur en het gewicht van zijn racefiets is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!