Limburgs bedrijf wekt opnieuw interesse van internetgigant

© ANP
LinkedIn, het grootste zakelijke online netwerk ter wereld, heeft het Heerlense bedrijf FB4 uitgenodigd voor een kijkje in de keuken.
Het is het eerste Limburgse reclamebedrijf dat op gesprek mag komen bij de directie van het gigantische zakenplatform. LinkedIn telt wereldwijd 400 miljoen gebruikers, waarvan 7 miljoen in Nederland.

'Van de ene in andere verbazing'

FB4-oprichter en eigenaar Larc Pacbier (28) werd woensdag door de directie ontvangen in het hoofdkantoor van LinkedIn Benelux in Amsterdam. "Ik ben redelijk thuis in deze wereld, maar in Amsterdam ben ik van de ene in de andere verbazing gevallen", aldus de social media-expert.

Social media

Hij helpt met zijn onderneming bedrijven op te vallen op verschillende social media. "De mogelijkheden om via LinkedIn je omzet te verhogen zijn eindeloos. Die mogelijkheden gaan we vanaf nu uiteraard ook toepassen ten behoeve van onze klanten."

Facebook

Het is niet de eerste keer dat het bedrijf van Pacbier (28) door een internetgigant wordt benaderd. Eerder wekte FB4 ook al interesse bij Facebook.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.