Snel groeiend busbedrijf Slangen valt in de prijzen

© Foto ter illustratie: iStock
Busbedrijf Slangen Reizen uit Heerlen is met een groeistuip van liefst 3650 procent in de periode 2012-2014 uitgeroepen tot overall winnaar van de 'Gazellen Awards' van het Financieele Dagblad.
Het bedrijf, gespecialiseerd in de online-verkoop van goedkope busreizen, kreeg de prijs van het Financieele Dagblad voor 'snelste groeier' tijdens de landelijke finale in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.
Slangen Reizen liet in de competitie 489 bedrijven, alle Gazellen-winnaars, achter zich.

Numidia

Numidia uit Herten behoorde tot de drie genomineerden bij de speciale prijzen, maar greep net naast de Oryx- en Internationaliseringsprijs. Oryx staat voor meest uitzonderlijke groeiprestaties, echte business, geen eendagsvlieg, geen payrolling. Bij internationalisering weegt de jury op de criteria slimme strategie, ambitie, goede toekomstverwachting en voorbeeldfunctie. Numidia, dat handelt in zuivelproducten, groeide over de laatste drie jaar met 640 procent naar een omzet van 105 miljoen euro.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!