1Lunch: Opnieuw drama met spookrijder

© Etienne Zegers
* Vrouw overleden na frontale botsing met spookrijder * 'Vissen ademen niet'* Verdediging aan zet in hoger beroep Van Rey
Opnieuw drama door spookrijder
De A73 bij Roermond was gisteravond het toneel van een nieuw drama met een spookrijder. Een 26-jarige Poolse automobilist reed op de verkeerde weghelft en botste frontaal tegen de auto van een 22-jarige Tilburgse. Allebei overleefden ze het ongeluk niet. Lees verder.
Nachtmerriedebuut voor goalie uit Oirlo
Als voetballer droom je er natuurlijk van om in je debuutwedstrijd als prof meteen de geschiedenisboeken in te gaan. Maar Vitesse-keeper Jeroen Houwen zal niet trots zijn op zijn eerste bijdrage aan de voetbalhistorie. Uit angst voor een rode kaart liet hij een terugspeelbal gaan, met een eigen doelpunt tot gevolg. Lees meer.

Frans Timmermans doet #metoo: 'Misbruikt als kind'

De verhalen van mensen die misbruikt zijn, buitelen afgelopen weken over elkaar heen. Eurocommissaris Frans Timmermans uit Heerlen doet nu ook een duit in het zakje. Als kind is hij misbruikt, zo vertelt hij in een interview met een Duitse krant. Lees hier verder.
Een vis is geen dier
Een vis is geen dier, heeft geen mond en haalt geen adem. De Venlose jeugd laat zich niet bepaald kennen als gedroomde kennisquizkandidaten in YouTube-programma #WATWEETJIJ?! van Défano Holwijn. Lees verder.
Verdediging aan zet in zaak-Van Rey
Advocate Gitte Stevens voert vandaag het woord in het hoger beroep in de zaak-Van Rey. De verdediging zei vanmorgen zo'n zes uur nodig te hebben tijdens het pleidooi voor de Roermondse politicus. Lees verder.