Troostprijs voor gedupeerde festivalgangers Horst

Gedupeerde bezoekers van de afgelaste festivals in Horst, krijgen kaartjes voor een troostprijs van een ander festival in Geleen.
De kaartjes zijn voor de 90's MegaParty die tijdens de MP Feesten plaatsvindt.

Erg sneu

Het is een feest dat compleet los staat van de failliete organisatie in Horst, toch springt het in de bres voor de gedupeerde festivalgangers: "Wij vinden het erg sneu voor de personen die hiervoor een ticket hebben gekocht en hoogstwaarschijnlijk kunnen fluiten naar hun geld", vertelt de organisatie aan L1.

Compensatie

Ze werken hiervoor samen met het bedrijf Wetickets, dat de ticketverkoop deed voor de festivals. De gedupeerde van beide afgelaste festivals, Absolute 90's en Maximaal Hollands, krijgen een compensatie in de vorm van goedkope tickets voor de 90's Megaparty.

Troostprijs

Normaal gesproken kost een ticket hiervoor 23,50. De gedupeerde festivalgangers krijgen de tickets voor de troostprijs van 10 euro. "Zo hebben deze mensen toch een geweldige avond bij een vergelijkbaar feest", aldus de organisatie.

Vergelijkbaar

De line-up van de 90's MegaParty in Geleen is nog niet bekend gemaakt, maar de organisatie verklapt dat die vergelijkbaar is met de line-up van het afgelaste Absolute 90's festival.

Failliet

Vanwege de tegenvallende kaartverkoop werden de festivals Absolute 90's en Maximaal Hollands in Horst afgeblazen. De festivalgangers konden daarna fluiten naar hun geld, omdat de organisator failliet is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!