Festivalbruiloft: Anneleen en Fynn zeggen 'ja'

© Kino Linders
Het huwelijk van Anneleen en Fynn is zaterdag voltrokken op de festivalweide van Stereo Sunday in Venlo. Ze wonnen hun geheel verzorgde droomhuwelijk, omdat ze het meest ingrijpende verhaal van alle inzendingen hadden.
Anneleen verloor immers haar eerste echtgenoot, ontmoette Flynn, die echter door teelbalkanker werd getroffen. Ondanks die nieuwe onzekerheid, wilde ze niets liever dan trouwen met haar grote liefde.Honderd gasten

Dat gebeurde zaterdag dus, dankzij de actie van de drie Venlose organisaties Roze Zaterdag, Venloverwelkomt en Stereo Sunday. Honderd gasten zagen hoe de twee elkaar eeuwige trouw beloofden. 'Dit is natuurlijk geen 'normale' bruiloft, maar een unieke bruiloft. Ondanks dat we alles aangeboden hebben gekregen van de sponsoren is deze dag precies zoals ik mijn huwelijk voorgesteld had. Ik had het zelf precies hetzelfde gedaan en ben intens gelukkig', schrijft Anneleen in een verklaring.


De huwelijksreis leidt de twee tortelduifjes naar Parijs.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!