Nieuwe website voor ondernemers in Valkenburg

© Istock
Alle Valkenburgse ondernemers, de gemeente en Koninklijke Horeca Nederland hebben zich samengepakt ter promotie van het toerisme.
De website www.opstapinvalkenburg.nl, die donderdag online ging, moet mensen die Valkenburg door alle werkzaamheden de laatste tijd links hebben laten liggen, weer terughalen.

Platform

De website is een platform waarop alle ondernemers in het Geulstadje zichzelf kunnen presenteren. Niet alleen de horeca komt aan bod, ook het winkelaanbod, theaters, exposities en evenementen krijgen een plek.

Promotie

De website moet hét promotievehikel voor het toerisme in Valkenburg worden en richt zich in eerste instantie op de hele Euregio. Alle content wordt gepresenteerd in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Boost

Het online gaan van de website is de start van een reeks campagnes die het toerisme - en daarmee de lokale economie - een nieuwe boost moet geven. De site moet 'nieuwe toeristen' wegwijs maken en 'oude toeristen' - in de woorden van de gemeente - 'laten zien dat ze weer in Valkenburg terechtkunnen'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!