Resten van drugsproductie gevonden in Nederweert

© Nederweert24
Bij een grote controle in het buitengebied van Nederweert zijn verschillende overtredingen vastgesteld, waaronder resten van de productie van drugs.
In totaal zijn negen panden in het buitengebied onderworpen aan een zogenoemde integrale bestuurlijke controle. Hierbij werken onder meer gemeente, politie, justitie, belastingdienst en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit samen.

'Grote vangst'

De negen panden die zijn onderzocht, waren specifiek gekozen omdat al eerder overtredingen waren geconstateerd. Burgemeester Henk Evers spreekt van een grote vangst. "Er zijn 8 tot 9 overtredingen vastgesteld. Zo zijn er in een pand restmaterialen gevonden die te maken hadden met het produceren van drugs."

Verboden dieren

Ook werden dieren aangetroffen waarvoor geen vergunning was en gaat de belastingdienst op één plek een verdiepingsonderzoek uitvoeren. Er is niemand aangehouden omdat het in eerste instantie om een bestuurlijke controle gaat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!