Doodsoorzaak Willem Evers nog niet duidelijk, sectie volgt

© Track 88
Er is nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die overleed na een vechtpartij donderdagavond.
Een eerste onderzoek op het lichaam gaf nog geen duidelijkheid.

Sectie
Sectie moet nu uitwijzen of de man inderdaad aan de gevolgen van de mishandeling is overleden. De politie verwacht begin komende week verder onderzoek te doen op het lichaam. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek. Nog niet alle getuigen zijn gehoord.

Gereanimeerd

De man wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij de Valkenburger door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Terreur

Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.' Zo'n twintig buurtbewoners zijn bij de bijeenkomst, waar onder meer slachtofferhulp en de locoburgemeester aanwezig zijn.

Boos

De bewoners zijn erg boos op de gemeente, omdat ze al maanden last hebben van de overlast van hangjeugd en ze het gevoel hebben dat de gemeente daar niks mee doet. "Als dit in het centrum was gebeurd, had de gemeente al lang ingegrepen, maar omdat het aan de rand van de gemeente gebeurd interesseert het de gemeente niet", zegt een boze bewoner.