1Lunch: VMBO Maastricht, wat is het nou?

© Istock
* Vader en zoon Verstappen testen supersportwagen* Opnieuw aanhouding voor dodelijke schietpartij* Vlam in de pan bij Venloos ontbijt
Vader en zoon Verstappen testen supersportwagen
Aston Martin heeft Max Verstappen en zijn F1-collega Daniel Ricciardo gevraagd om een testrit met de pijlsnelle Valkyrie te maken. Dit racemonster wordt gezien als het kroonjuweel van het Britse automerk. Aston Martin wil overigens niet alleen gebruik maken van de stuurkunsten van de 20-jarige Red Bull-coureur. Ook vader Jos Verstappen mag achter het stuur kruipen. Lees hier meer.
Opnieuw aanhouding voor dodelijke schietpartij
Er is opnieuw een Limburger opgepakt vanwege een dodelijke schietpartij in Breda. In april werd in een flat in die stad de 26-jarige Kaan Safranti doodgeschoten. In totaal zitten er nu zes Limburgers vast vanwege de moord. Het vermoedelijke moordwapen is in de berm van de snelweg A58 teruggevonden. Lees hier meer.
Vlam in de pan bij Venloos ontbijt
Een ontbijtje dat bestaat uit melk, cornflakes en wat fruit is niet alleen gezond, maar ook veilig. Een ontbijt met snacks uit de pan is misschien wel lekker, maar je loopt wel iets meer risico. Dat bleek vanmorgen in een studentenhuis in Venlo. Lees hier meer.
VMBO Maastricht: toch geen herexamen maatschappijleer
Je denkt dat je geslaagd bent voor je VMBO-opleiding, blijkt dat niet het geval te zijn. Er moet van alles ingehaald worden, te beginnen met maatschappijleer. Dus je schort je vakantiebaantje op, je zegt je vakantie af en je begint te studeren. En dan krijg je te horen dat je tòch geen herexamen maatschappijleer hoeft te doen. Lees hier meer.
Brekebeen cancelt optreden dancefestival Neverland
Balen voor de fans van Sam Feldt. Hij zou komend weekend optreden op het nieuwe dancefestijn Neverland in Landgraaf. Maar de deejay heeft zijn been gebroken en dus kan hij niet komen. Er is een vervanger geregeld. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!