GeenStijl richt pijlen op 'graailimbo' Mark Verheijen

Website GeenStijl heeft de pijlen gericht op VVD'er Mark Verheijen. De satirische weblog roept februari uit tot Mark Verheijen-maand.
GeenStijl schrijft tot de Provinciale Statenverkiezingen elke dag een Dagelijks Is Mark Verheijen Al Weg Topic. Het Tweede Kamerlid uit Venlo raakte deze week in opspraak na een publicatie in NRC Handelsblad, waaruit bleek dat hij in het verleden onjuiste declaraties indiende bij de provincie.

Website
En daar blijft het niet bij. GeenStijl heeft ook al een domeinnaam geclaimd om 'Maffia Mark' te sarren. Op ismarkverheijenalweg.nl kunnen lezers elke dag zien of de VVD'er al zijn biezen heeft gepakt als Kamerlid.

In de bres
De kans dat de site zijn zin krijgt is klein. Verheijen heeft al aangegeven de onterechte declaraties terug te zullen betalen. Hij vind het artikel in NRC 'opgeblazen'. Ook fractievoorzitter Halbe Zijlstra sprong in de bres voor zijn Kamerlid, evenals premier en partijgenoot Mark Rutte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!