Slava de Clown terug in Limburg met SnowShow

De wereldberoemde Russische clown Slava Polunin is terug in Limburg. In 2015 was hij al eens te zien op het festival Cultura Nova. Dat was zo'n succes dat hij nu weer terug is in Limburg met Slava's SnowShow.
"Ik weet nog goed dat ik die show voor het eerst zag", vertelt directeur Rocco Malherbe van Cultura Nova. "Het is een show die van kleine, tedere momentjes naar hele grote effecten gaat."

'Overweldigend groot'

De directeur van Cultura Nova is lovend over de theatervoorstelling van de Russische clown. "Het einde van de show is daadwerkelijk een sneeuwstorm. Dat is zo overweldigend groot", vertelt Malherbe. "Eigenlijk vertelt de show een universeel verhaal van ons als mens. Dat maakt de voorstelling veel meer dan alleen maar clowneske grappen."

Slava's SnowShow

De 68-jarige Slava Polunin won in zijn leven tal van prijzen. Zijn laatste theaterproductie, Slava's SnowShow, werd over de hele wereld genomineerd voor theaterprijzen.
"De show was dit jaar helaas niet te zien tijdens Cultura Nova. Dat was niet te plannen", zegt directeur Rocco Malherbe. Tot en met zondag is de theatervoorstelling van clown Slava te zien in Theater Heerlen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!